keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pasta-broileripaistos

Kun puhutaan ruuanlaitosta, olen enemmän herkkusuu ja leivon mielummin, mutta tämä ateria on sellainen, jonka kehnompikin kokki saa aikaseksi ja maistuu takuulla kaikille ruokailijoille. Eli nyt jotain käytännöllistä ja arjessa sovellettavaa: resepti Dolmio vuokaan.



Tarvitset:
- 1 1/2 litraa vettä
- 1 tl suolaa
- 6 dl torino kaurapastaa (mitä tahansa pastaa...)
- 1 rkl rypsiöljyä 
- 1 hienonnettu sipuli 
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- 1 prk Dolmio classico Bolognese-kastiketta
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria 
- 1/2-1 tl suolaa
(- 1 rkl siirappia)
- 2 dl ruokakermaa (tai maitoa)
- 2 munaa



Pinnalle:
- 2 dl juustoraastetta 


Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta. Paista kuumassa öljyssä fileesuikaleet ja sipuli. Lisää Dolmio-kastike, mustapippuri, suola ja (siirappi). Anna kiehua muutama minuutti. Sekoita kypsä pasta ja kastike keskenään. Kaada seos uunivuokaan (2 l). Vatkaa ruokakerma ja munat keskenään. Kaada seos vuokaan pastan päälle. Ripottele päälle juustoraaste. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. 



Nauti lämpimänä esimerkiksi basilikan kanssa. Mun mielestä tosi helppo ja herkullinen resepti, olkaa hyvä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017