maanantai 28. lokakuuta 2013

Juuri nyt mielessä

Välillä huomaa etsivänsä tietynlaisia vaatekappaleita ja tällä hetkellä mun listalla on kauluspaitoja, raidallisia vaatteita ja tietysti talven ykkösenä, neuleet. Kokosin Polyvoressa muutaman kollaasin, kyseisiä vaatteita suosien. 

Vuosi sitten en olisi millään pystynyt kuvittelemaan itseäni kauluspaidassa ja kuinkas kävikään? Yhtäkkiä niitä on muutama kaapissa ja tekee mieli haalia niitä lisää. Kauluspaidat ovat yksinkertaisia, klassisia vaatteita, jotka on helppo yhdistää monella eri tavalla. Ennen mielsin ne business-pukeutumiseen, mutta nyt ne ovat tulleet vahvemmin esille myös arkipukeutumisessa ja nuorten asuissa. Itselläni etsinnässä on tällä hetkellä valkoinen, vaaleansininen ja vaaleanpunainen yksilö. 


Neuleet ovat ihania! Olen aina ollut sitä mieltä ja luultavasti tulen aina olemaankin... Pehmeys ja mukavuus on kohdallaan hyvässä neuleessa. Nykyään neulottuja ominaisuuksia voi löytää myös useista asusteista ja ainakin itse lämpenen täysin noille neulotuille Uggeille :) Syksyllä ja talvella pukeudun lähes joka päivä neuleisiin.


Raidat sopivan mihin tahansa vuodenaikaan, vaikka usein ne yleistyvät erityisesti keväällä ja kesällä. Löysin Polyvoren kätköistä aivan ihania raitapaitoja ja myös Victoria`s secretin raidalliset aamutossut veivät sydämeni <3 Erityisesti pidän mustan ja valkoisen raidan yhdistelmästä. Punaisen ja valkoisen raidan yhdistelmästä tulee mieleen herkullinen Marianne-karkki ja sininen ja valkoinen yhdessä edustavat merimiestyyliä. Jostain syystä kaupat ovat täynnä näitä raidallisia vaatteita (erityisesti yläosissa näkee paljon raitaa), mutta en vaan tunnu löytävän sitä juuri oikeanlaista raitapaitaa... Täytyy siis jatkaa etsintöjä!


Kivaa viikon alkua kaikille! 

P.S. Nyt blogissani myös anonyymeillä mahdollisuus kommentoida. Loppuviikosta tulossa mahdollisesti meikkipostausta! Pysykää mukana :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017